Worldwide Spin in Public Day

Plats: Folkets Hus Kallhäll, Gjutarplan 15, 176 71 Järfälla

Spinn en tråd i Kallhäll

Nu är det dags för spinnträff.
Vi träffas lördag den 19 september i Folket hus i Kallhäll. Vi kommer att vara inne i Biosalongen och ute på framsidan av Folket hus, så det är gott om plats. Tillgång till fika, kaffe/te och kaka.

Vi spinner och kardar tillsammans. Kom när du kan och stanna så länge du vill, någon föranmälan behövs inte. Ta med dig egen spinnrock eller annat spinnredskap och något att spinna av. Ibland finns även ull och lin att köpa.

När du spinner en tråd påverkar alla moment ditt färdiga resultat som från att välja ull, kardning och snodd till tvinning så därför är det så roligt att göra garner från början.

Läs mer om höstens spinnträffar här, eller här.

För frågor, kontakta:
Charlotte Hellsten Husman
Slöjd Stockholm
www.stockholmslansmuseum.se

Arrangemanget är ett samarbete mellan Ateljé Huskroken, Stäkets Hantverk & Design, Folkets Hus Kallhäll, Slöjd Stockholm, Stockholms läns museum.