Till innehållet

Verktygsklubben – Kan själv!

Plats: Röntgenvägen 15, Flemingsberg, Huddinge

Tema egentillverkade verktyg, redskap och hjälpmedel.

Snickeri och träslöjd kan vara en prylsport av rang, vilket tyvärr ofta innebär att plånboken blir lidande. Men den som av någon orsak inte vill spendera sina slantar på dyrgripar kan göra många användbara hjälpmedel och verktyg på egen hand, med ganska enkla och billiga metoder. Detta är vad kvällens träff kommer att handla om.

Slöjdkonsulent Mattias Broström visar några enkla saker man kan göra själv, bland annat saker för märkning, bearbetning och fasthållning. Kvällens gäst är hobbysmeden och slöjdaren Robert Wiberg som kommer att prata om och besvara frågor om verktygssmide mm.
Har du själv gjort något verktyg eller hjälpmedel som du är särskilt nöjd med? Ta med och visa det! Eller ta med dig dina frågor och funderingar så hjälps vi åt att besvara dem. Är du erfaren och sitter inne med svaren är din kunskap högt uppskattad! Välkommen!

Kvällens värd: Mattias Broström, hårdslöjdskonsulent Slöjd Stockholm.
Kvällens gäst: Robert Wiberg, hobbysmed och slöjdare
Inträde: Gratis!
Material: Finns att köpa för en billig peng.
Utrustning och verktyg: Ta gärna med egna, men det finns att låna om du inte har.
Passar dig: som är nybörjare, som vill dela med dig av din kunskap och som vill träffa likasinnade.
Fika: finns till låg kostnad.

Verktygsklubben vänder sig till alla som är intresserade av verktyg, träslöjd och snickeri och som vill träffa likasinnade. Både nybörjare och erfarna är välkomna då vi värdesätter utbytet mellan deltagarna. Både denna och kommande träffar är ett utmärkt tillfälle att ta med dina egna verktyg och ställa alla frågor du aldrig fått svar på eller är nyfiken på. Läs mer om Verktygsklubben här.

Relaterade Evenemang

close-icon