Till innehållet

INSTÄLLT: Täljträff på Etnografiska #4

Plats: Etnografiska museet, Djurgårdsbrunnsvägen 34, Stockholm
Uppdaterat 30 oktober: Slöjd Stockholm väljer att med omedelbar verkan ställa in samtliga aktiviteter som innebär att människor träffas fysiskt. Det betyder att både kurser och träffar av olika slag inte kommer att genomföras.
Den ökade smittspridningen i samhället har lett till nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten för att begränsa smittspridningen av covid-19.

Aktiviteterna är inställda tillsvidare, åtminstone till och med 19 november. Kontakta Etnografiska museet om du redan köpt biljett. Vi undersöker möjligheterna att erbjuda vissa aktiviteter digitalt. Håll utkik här och på sociala medier för framtida aktiviteter.

Välkommen på täljträff tillsammans med Slöjd Stockholm och Etnografiska museet! Träffen är till för dig som slöjdar på egen hand och vill slöjda tillsammans med andra. Både nybörjare och erfarna är välkomna.
Det är ett tillfälle att lära av varandra, utbyta idéer och tips, visa upp det du gör, inspireras av andra och de fantastiska hantverken i Etnografiska museets utställningar.
På träffen arbetar du med det du själv vill, har du egna verktyg och eget slöjdprojekt så ta gärna med det. Det finns verktyg att låna. Färskt och torrt material i mindre mängd finns och ingår i deltagaravgiften. Alla deltar på lika villkor och bidrar så mycket eller lite man vill och kan. Täljträffarna sker inomhus i Etnografiskas verkstad, därför är det extra viktigt att alla följer myndigheternas bestämmelser för att minska smittspridning. Max 15 deltagare.

 

P.S.
Vi söker volontärer till framtida täljträffar! Tycker du att träffar av det här slaget är viktiga och vill hjälpa till? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. För mer information kontakta Mattias Broström på mattias.brostrom@stockholmslansmuseum.se eller 08-30 28 60

Relaterade Evenemang

close-icon