Till innehållet

Täljträff på Etnografiska #1

Plats: Etnografiska museet, Djurgårdsbrunnsvägen 34, Stockholm

Välkommen på täljträff tillsammans med Slöjd Stockholm och Etnografiska museet! Träffen är till för dig som slöjdar på egen hand och vill slöjda tillsammans med andra. Både nybörjare och erfarna är välkomna.

Det är ett tillfälle att lära av varandra, utbyta idéer och tips, visa upp det du gör, inspireras av andra och de fantastiska hantverken i Etnografiska museets utställningar.

På träffen arbetar du med det du själv vill, har du egna verktyg och eget slöjdprojekt så ta gärna med det. Det finns verktyg att låna. Färskt och torrt material i mindre mängd finns och ingår i deltagaravgiften. Alla deltar på lika villkor och bidrar så mycket eller lite man vill och kan. Täljträffarna sker inomhus i Etnografiskas verkstad, därför är det extra viktigt att alla följer myndigheternas bestämmelser för att minska smittspridning. Max 15 deltagare.

Plats bokas via Etnografiska museets hemsida.

P.S.
Vi söker volontärer till framtida täljträffar! Tycker du att träffar av det här slaget är viktiga och vill hjälpa till? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. För mer information kontakta Mattias Broström på mattias.brostrom@stockholmslansmuseum.se eller 08-30 28 60

Relaterade Evenemang

close-icon