Sticka Yogasockor

Plats: Ateljé Huskroken, Skimmelvägen 6, Järfälla

Obs! INSTÄLLT!

Sticka yogasockor, halvsockor och andra fina fotvärmare.

Det här är en kvällskurs för dig som gillar sockor kort och gott!
Sticka sockor att yoga i, sockor för varma fötter på kalla golv, halvsockor för de fina skorna eller varma sockor för höstens regnrusk. Du kan sticka sockor med plisséskaft, spetsmönstrade sockor eller flerfärgsmönstrade, eller bara benvärmare.

Under kursen går vi igenom olika material, modeller och hälar och hur de fungerar för olika behov. Du väljer vad du vill börja med och kan sedan bygga på med fler sockor och hälar beroende på hur mycket du vill och hinner med mellan våra kurskvällar.

Vi stickar alla så olika fort, men när kursen är slut ska du förhoppningsvis ha minst ett par sockor klara, känna inspiration för att gå vidare och ha lärt dig så mycket att du kan sticka många, många sockor framöver!

Kicki Trodin är en rutinerad kursledare med brett och grundligt textilintresse. Kicki är verksam i egna företaget Ateljé Huskroken och miljö och hållbar utveckling går som en röd tråd genom verksamheten. Läs mer om Kicki och Ateljé Huskroken här: http://huskroken.se/kontakta-oss/

Fem träffar var annan tisdag.

Kurslängd: 15 studietimmar
Kursledare: Kicki Trodin
Material: Du tar med eget garn och stickor eller köper direkt av kursledaren. Mer info om vad du behöver kommer i kallelsen.
Förkunskaper: det är bra om du provat på att sticka innan för att ha glädje av kursen.

Kursen är ett samarbete mellan Slöjd Stockholm och Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm.

close-icon