Till innehållet

Slöjdmaterial- och redskapsmarknad på Kristinehovs malmgård

Slöjdmaterial- och redskapsmarknad på Kristinehovs malmgård
Den miljömedvetne slöjdarens favorittillställning?! Vi säger att det är dags för mer återbrukande inom slöjden. Varför köpa nytillverkat när det finns redan finns tillverkade material och redskap som behöver en ny ägare? På vår marknad kan du hitta både slöjdmaterial och redskap! Bonus- oftast är det dessutom möjligt att göra fynd.
Kom och fynda bland stämjärn, hyvlar, garn, tyg, knappar, vävspännare, knivämnen, band, snoddar och en uppsjö av andra slöjdrelaterade grejer.
Slå dig ner i Kristinehovs malmgårds café och köp en smarrig fika. Gratis entré!

Vill du sälja?
Har du källaren full med hyvlar du inte använder, hyllorna fulla av garner i färger du slutat gilla, superfina ämnen till knivskaft fast du slutat göra knivar, allmänt trångt i bostaden på grund av för mycket spinnrockar? Är du sugen på att sälja dina grejer till någon annan slöjdare? Då skall du anmäla dig till vår Slöjdmaterial- och redskapsmarknad. 10 februari är sista anmälningsdag.

Hyr ett bord och duka upp med ditt slöjdmaterial- och redskapsöverskott.
Pris per bord/ försäljare: 200kr

För att anmäla dig mejla till: charlotte.hellsten.husman@stockholmslansmuseum.se
För att vi skall få en så god bild som möjligt av vad som kommer att finnas till salu så vill vi att du skriver och berättar vad du planerar att sälja.

Varmt välkomna!
Ett samarbete mellan Kristinehovs Malmgård och Slöjd Stockholm

close-icon