Till innehållet

Loppis med Slöjd Stockholm

Slöjd Stockholm byter förråd och ställer till med loppis.
Vi byter förråd och har en del överskott av saker. Saker som vi tänker skulle kunna komma andra till nytta!!!

Därför bjuder vi in till en tvådagars-loppis där vi säljer av en stor mängd grejer.
Vad sägs om: sittpallar, tallrikar, vattenkokare, broderigarn, blandade hårdslöjdsverktyg, kokplattor, hinkar, bordskivor till arbetsbord, limknektar, en 52” tv, spinnrockar, vinglas, hyvelbänkar, symaskiner, stickgarner, trampsvarv, el-svarv, ull, en stor frys, kastruller för växtfärgning, skyltdockor-torso med stativ, låsbart plåtskåp, blandade slöjdföremål, gardiner, diaotek, hyvelbänkar och mycket, mycket. Skrymmande saker kommer inte att finnas på plats, men vi har fotograferat och mätt, du betalar på plats och sakerna hämtas sedan i vårt förråd i Flemingsberg enligt överenskommelse.

När?
Tisdagen 16 juni kl. 15:00- 20:00
Onsdagen 17 juni kl. 10:00- 15:00

Var?
Den gamla mjölkbutiken i korsningen på Geijersvägen/ Nicandervägen, Stockholm. Lokalen ligger en halvtrappa ner, rullstolshiss finnes. Då lokalen är liten – inga barnvagnar. 

Kollektivtrafik: T-bana- Grön linje Thorildsplan, Blå linje Stadshagen, Buss 50, 405, hållplats Lindhagensgatan

På grund av rådande situation så får max tio personer visats samtidigt i lokalen, därefter gäller principen: En person in- en person ut. Gäller både stora och små personer! Vi köar i enlighet med FHMs rekommenderade avstånd. Om vädret tillåter kommer det också att finnas bord med saker utomhus.

Betalning är endast möjligt med Swish. Ej öppet köp! 
Tag också med egen shoppingpåse!

Skynda att fynda till mycket fördelaktiga priser! Vi tillämpar sjunkande prissättning, det betyder att priserna sjunker ju längre vi har öppet… Vi har även en del saker som vi också skänker bort.

Varmt välkomna, håll avstånd och tvätta händerna!
/ Länshemslöjdskonsulenterna 

Kontaktperson: Maria Neijman, maria.neijman@stockholmslansmuseum.se

close-icon