Vardagen i Fisksätra – tävlingen avgjord

Idag den 3:e december avslöjas de tre vinnarna i fototävlingen om vardagen i Fisksätra. Tidigare i höstas utlyste Stockholms läns museum och Fisksätra bibliotek en gemensam tävling för dem som bor eller arbetar i Fisksätra. Personerna har uppmuntrats att ladda upp sina vardagsbilder med taggen #fisksätra i museets app Samtidsbild. Totalt har museet fått in 445 fotografier av 57 nya användare. Det är ett stort tillskott av bilder som tidigare inte funnits representerade i museets bildarkiv. Du kan se ett urval av de inkomna bidragen i en utställning som visas på Fisksätra bibliotek mellan 3 december och 31 december 2021 eller se ett litet urval i galleriet nedan.

Öppettider:

Måndag 10–18
Tisdag 10–19
Onsdag 10–18
Torsdag 10–19
Fredag 10–18
Lördag 11–16
Söndag 11–15

Tävlingens jury består av; Elisabeth Boogh, insamlingsstrateg på museet, Asli Abdulrahman Ali, inredningsarkitekt, konstnär och Fisksätrabo, och Jenny Frejing, fotograf på Nacka Värmdö Posten.

För att ta del av bilderna kan du besöka Fisksätra bibliotek den 3 december från kl 15.

Vernissage: 3 december kl 15 –18.

Prisutdelning: 3 december kl 17.

Utställningen pågår mellan 3 december och 31 december.

Fri entré!