Till innehållet

Utsikter och insikter

Trettiosju konstnärer tolkar Stockholm

19 maj – 3 september

Att det finns oändligt många sätt att se på staden är tydligt i utställningen “Utsikter och insikter: Trettiosju konstnärer tolkar Stockholm”. Konstnärerna har var och en skapat sin version av Stockholm med omnejd. De har arbetat med olika tekniker så som skulptur, måleri, textil, teckning, mosaik, digital bild och fotografi. Här möter du bland annat Essingen och Akalla i form av broderier, ett fotocollage med konstnären själv tillsammans med Josabeth Sjöberg. Hammarbybacken målad och tolkad i en ny tappning och teckningssviter av konstnärernas hem med utsikter.

Vi är glada att få presentera konstnärer som med särskilda begåvningar och behov tillsammans har ett brett register med konstnärliga uttryck.

 


Här får vi se skilda tekniker som skulptur, måleri, textil, teckning, mosaik, digital bild och fotografi. Det är verk som visar både interiörer och stadsmiljöer. Vi är glada att få presentera konstnärer som med särskilda begåvningar och behov tillsammans har ett brett register med konstnärliga uttryck.

Fri entré!

 

Konstverk på sidan

Formgivare för den grafiska kommunikationen av utställningen: Daniela Juvall

Akvarell: Josabeth Sjöberg

Broderiet: Teresa Koziarz, Akalla,  work in progress

 

 

close-icon