Sök

Vanliga frågor

Vanliga frågor om festivalen

Frågor

Svar

 

Hur hittar jag till festivalen? Subtopias hemsida hittar du vägbeskrivningar och karta att ladda ner.

 

Vad kostar biljetterna? Festivalentré 1 dag: 150 kr
Festivalentré 3 dagar: 220 kr
Workshoppar: 800 kr per workshop, fri entré under hela festivalen ingår
30 % rabatt för studenter och ungdomar 15-20 år: ange rabattkod tfv2017ung vid anmälan.
Ungdomar under 15 kommer in gratis i sällskap av vuxen. Vill du förköpa biljetter gör du det här.

 

Datum & tider Fredag 12 maj kl. 13:00 – 21:00
Lördag 13 maj kl. 08:00 – 19:00
Söndag 14 maj kl. 08:00 – 15:00

 

Kan man köpa biljetter på plats? Ja, entré för 1 eller 3 dagar kan du köpa på plats. Biljetter till workshopar köper du i förväg här. Enbart om det finns platser kvar i någon workshop kommer de att säljas på plats.

 

Öppettider för biljettkassan? Biljetter köps vid informationsdisken på området (nära Subtopias huvudentré) som är öppen så länge festivalområdet är öppet, se tider ovan.

 

Är biljettköpet bindande? Vid handel via nätet gäller konsumentköplagen, man har rätt att ångra sitt köp i upp till 14 dagar efter köptillfället.

 

Jag har en biljett för mycket, kan jag avboka? Du avbokar enklast genom att kontakta oss på hemslojd@stockholmslansmuseum.se eller ringa 0765269472. Se fullständiga anmälningsvillkor här.

 

Hur långt i förväg måste jag avboka biljetten? Se fullständiga anmälningsvillkor här.

 

Kan jag få pengarna tillbaka? Ja, om du följer de anmälningsvillkor som gäller. Se fullständiga anmälningsvillkor här.

 

Kan jag sälja min biljett vidare? Helst inte. Avboka hellre biljetten enligt ovan.

 

Hur köper jag workshops? Biljetter till workshopar köper du i förväg här.

 

Var finns festivalprogrammet? Festivalprogrammet kan komma att uppdateras ända fram till festivalen. Håll utkik här eller på evenemangets facebooksida för aktuellt program.

 

Finns en karta över festivalområdet? Karta över festivalområdet kommer att finnas att få i informationsdisken på festivalen.

 

Är det någon åldersgräns? Det är ingen åldersgräns på festivalen. Barn och ungdomar under 15 år kommer in gratis i sällskap med vuxen.

 

Kan jag ta med mitt lilla barn? Alla barn är välkomna i sällskap av vuxen. Det kommer att finnas enklare prova-på-slöjd som passar barn från ca 7 år, mer information kommer inom kort.

 

Kan man äta? Ja. Restaurang Safiren strax intill Subtopia håller öppet hela festivalen. Enklare fika finns att köpa på festivalområdet. Safirens menyer hittar du här.

 

Kan man ta med egen mat? Ja!

 

Är området handikappsanpassat? Hela området är tillgängligt med rullstol. Meddela gärna vilka behov du har i förväg så försöker vi tillgodose dem.

 

Finns handikapptoalett? Ja, plan 5  finns i huvudbyggnaden, ingång övre entré eller hiss.

 

Hur lång tid tar det att gå från t-banan till Subtopia? Ca 15 minuter

 

Är gångvägen upplyst? Ja!

 

Hur vet jag att jag är på rätt väg till Subtopia? Ta gångvägen längs med bilvägen, håll blicken fokuserad på blå armen, när du kommer dit sväng upp till höger så är du på Subtopias område.

 

Jag kör bil, finns det parkering? Ja, det finns en stor gratis parkering mittemot den blå armen på Rotemannavägen.

 

Finns bankomat på området? Närmsta bankomat finns i Alby centrum.

 

Tar ni kort? Entrébiljetter kan du betala med kort, swish eller kontanter i informationsdisken. Enskilda utställare på verktygsmässan kan ha olika betalningsalternativ.

 

Är festivalen inomhus eller utomhus? Festivalen kommer att vara både inom och utomhus. Tag med varma kläder och gärna något att sitta på.

 

Får jag ta med egna verktyg? Du får gärna ta med egna verktyg, tänk bara på att förpacka dem väl om du reser i kollektivtrafiken. I workshopar och Carvers Corner kommer det att finnas verktyg att låna.
close-icon