Tävla med din bästa Södertäljebild!

Plats: Tävlingen gäller Södertälje

Stockholms läns museum kommer tillsammans med  Länstidningen Södertälje att under september månad att arrangera en fototävling.  LT
och Stockholms läns museum letar nu efter de bästa vardagsbilderna från Södertälje.

För att kora bästa samtidsbilden letar vi under september efter Södertäljes bästa vardagsbild. Vinnaren får 1000 kronor i presentkort. Vinnaren och några utvalda bidrag kommer även att ställas ut i Södertälje stadshus och publiceras i LT!

Samtidsbild är Stockholms läns museums digitala plattform för insamling av vår tids fotografier. Ditt fotografi blir en del av vår kulturhistoria och bevaras i museets samlingar för framtiden. Givetvis går det att söka efter och titta på alla dina uppladdade bilder på museets webbplats.

Gör så här för att vara med och tävla: Ladda ner appen Samtidsbild. Registrera dig i två enkla steg och sen är du redo för att ladda upp dina bilder. Glöm inte att skriva en bildtext. Berätta varför din bild är viktig och vad den säger om vår tid eller om dig. Dokumentera vad du gör just nu. Du kan även ladda ner bilder via vår hemsida: http://samtidsbild.se/ Enda kravet är att bilderna ska vara nya och fotograferade med mobiltelefon (smartphone) eller digitalkamera.

Lycka till!