Sök

Täljträff #6 – tema slipning och bryning av verktyg

Plats: NAV, Sickla industriväg 6C (sjunde våningen)

Observera! Ny adress!
Välkommen till täljträff för nybörjare och erfarna! Våra träffar är en gratis mötesplats för dig som vill slöjda tillsammans med andra. Träffas, slöjda, dela med dig och lär av andra! På träffarna arbetar man med det man själv vill men för den som vill ha lite skjuts i starten har vi ibland ett tema på träffarna. Den här gången har vi slipning och bryning av verktyg som tema.

Det finns ingen enskild lärare eller handledare på plats utan tanken är att man lär av varandra och frågar andra om hjälp och råd. Alla deltar på lika villkor, och man bidrar så mycket eller lite som man vill och kan. Det finns alltid en eller flera värdar på plats, de är våra representanter som låser upp, plockar fram material och utrustning, fixar fika, släcker när de går och inte minst hälsar alla välkomna.

Det finns verktyg och utrustning att låna, färskt och torrt material i mindre mängd finns att köpa (från 10 kronor), har man ett eget redan pågående projekt eller egna verktyg och material får man gärna ta med det. Det finns också enklare fika att köpa för en slant.

Från och med detta tillfälle är vi på ny plats; NAV på Sickla industriväg 6C, ett stenkast från Slöjdrummet och Stockholms läns museum. Entrén ligger mitt emot Atlas Copco och nära rondellen vid Fredells byggvaruhus. Träffen är i NAV:s lokaler på sjunde våningen (trappa eller hiss).

Träffen sker i samarbete med Björkhagens slöjdverkstad.

Relaterade Evenemang

close-icon