Sök

Årskurs Förskola–6

Vi kommer till dig!

Vill du erbjuda dina elever någonting annorlunda och spännande? Vi på Stockholms läns museum kan erbjuda dig ett programutbud med inriktning på arkeologi, konst, bebyggelse och slöjd. Vi arbetar uppsökande vilket innebär att ni inte behöver lägga ner tid och pengar på resor – vi kommer till er istället!

Flera av våra program tar avstamp ifrån skolan och närområdet där ni befinner er. I programmet Forntiden runt hörnet promenerar vi i området kring er skola och tittar på spåren från historien. I programmet Upptäck konsten tittar vi på den offentliga konst som finns i närheten av skolan. Eller varför inte titta på bebyggelsen i området? Hur är skolan byggd och av vilket material? I programmet Husen runt knuten tittar vi på själva skolan och området runt denna. Ett annat program är Remake leksaker där konst och återbruk kombineras i samma tema.

Utöver detta erbjuder vi vårt klassiska och omåttligt populära Konst i skolan-program, samt visningar och workshopar till alla våra tillfälliga utställningar.

Vill du läsa mer om vilka olika program vi har kan du klicka på bildpuffarna nedan.

close-icon